Kloakarbejde

Lad os klare din kloakopgave og løse dine udfordringer

Vi tilbyder en bred vifte af opgaver – store som små

Som autoriseret kloakmester tilbyder vi en bred vifte ydelser og service indenfor kloak verdenen.

Vi tilbyder blandt andet:

  • Etablering af nyt kloakledninger samt installationer.
  • Reparation af kloakskader
  • Udskiftning og reparation af eksisterende kloakledninger eller gamle brønde
  • Opsætning af rottespærrer
  • Kloakseparering.
  • Omfangsdræn, faskiner og meget mere.

Grundig kommunikation fra start

Lad os tale sammen om opgavens omfang og jeres udfordringer og finde den bedste skræddersyet løsning til lige netop dit behov. Vi holder dig også gerne opdateret fra start til slut, hvis du ønsker det. Det er vigtigt for os, at vores kunder føler sig trygge gennem hele forløbet.

Høj kvalitet og god service

Hos os kan du altid regne med god service og høj kvalitet. Vi går aldrig fra en opgave, før den er 100% færdig, og før begge parter er tilfredse med resultatet. Vi overholder alle aftaler og deadlines, så hvis du er på udkig efter kvalitetsløsninger til tiden, så er det os, du skal kontakte.

Vores medarbejdere har den rette faglige viden og kompetencerne til at levere et veludført stykke arbejde. Vi møder dig altid med et smil, og vi besvarer med glæde ethvert spørgsmål, som du måtte have i løbet af projektet.

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag