Om os

CAT Entreprise ApS

CAT Entreprise ApS blev grundlagt i 2016 og er en lille familiedrevet virksomhed, men selvom vi er en lille virksomhed har vi stor erfaring indenfor entreprenør-, kloakopgaver og belægningsopgaver.

Vi kan klare alle former for opgaver og udfordringer, som store og små indenfor kloak, belægning, fundamenter, hus renoveringer samt håndtering af byggeplads.

Derudover tilbyder vi følgende:

  • Rensning/spulning af kloakledninger
  • TV-inspektion af kloakledninger
  • reparation af kloakledninger
  • Rottespærer

Vi står klar til at løse opgaver på den store byggeplads og hos privat hjemmet.

Autoriseret kloakmestervirksomhed og entreprenør – nyt og smart

Hos CAT Entreprise ApS omfavner vi vores kunder, så de er i trygge rammer, når de vælger os, som deres samarbejdspartner, hvilket betyder, at vores kunder er dækket også når opgaven er udført.

Vi er medlem af Danske Kloakmestre med garantikloak ordning samt Byggeriets Kvalitetskontrol, hvilket giver vores kunder tryghed, for at de har valgt en kloakmestervirksomhed, der tænker på kunden og deres behov.

Alle opgaver som store og små bliver udført efter gældende normer og lovgivning, hvad det angår kloak eller andre entreprenør opgaver.

Grundig kommunikation fører vejen til – bæredygtighed

Hos CAT Entreprise ApS vægter vi, at vores kunder får den korrekte kommunikation inden og undervejs en opgave udføres. Vi har stor forståelse for, at vores kunders behov og ønsker kan variere, så vi tager altid en indledende snak med dig omkring netop dette.

På den måde kan vi bedst muligt nå i mål med leveringen af en komplet og skræddersyet løsning. Vi spørger grundigt ind til dine forventninger til opgaven, så vi undgår misforståelse. Vi holder dig også gerne opdateret fra start til slut.

Det er vigtigt for os, at vores kunder føler sig trygge gennem hele forløbet.

Høj kvalitet og god service – bæredygtighed er vores motto

Hos os kan du altid regne med god service og høj kvalitet, som giver bæredygtige resultater for os og for vores kunder. Bæredygtig entreprenør – vi bygger Danmark nyt.

Det er vigtigt for os, at vores kunder er tilfredse med resultatet, af den opgave der er udført. Vi overholder alle aftaler og deadlines, så hvis du er på udkig efter kvalitetsløsninger til tiden, så er det os, du skal kontakte.

Vores medarbejdere har den rette faglige viden og kompetencerne til at levere et veludført stykke arbejde. Vi møder dig altid med et smil, og vi besvarer med glæde ethvert spørgsmål, som du måtte have i løbet af projektet.

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag